Kategorier

Tillverkare

Kontakta oss

Vår kundtjänst är öppen

Telefon:0472-711 32

Kontakta vår "hotline"

Allmänna villkor för privatkonsumenter

För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos Konsumentverket.

Åldersgräns för beställningar

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

Priser

Alla priser visas inklusive moms. 

Betalning sker enkelt och säkert med Payson.

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.                                                                                                                                                                        Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. Läs mer om Payson här: www.payson.se

Leverans och leveranstid

Leverans sker med DHL-servicepoint, vilket innebär att du får hämta ditt paket på ett utlämningsställe i närheten av din uppgivna adress. Avisering sker via SMS till mobiltelefon. Om du inte uppgivit mobilnummer aviseras via mail.                                                                                                                                 Leveranstid max 5 arbetsdagar.